Facebook

Twitter

YouTube

ul. Poznańska 30, 63-300 Pleszew, 62 508 13 30

Szkolenie dla rolników – produkcja pierwotna, dostawy bezpośrednie, RHD

Dnia 07 lutego 2020 r. w Centrum Edukacyjno Wystawowym w Marszewie odbyło się szkolenie nt.: Krótkie łańcuchy dostaw żywności, czyli od pola do stołu – możliwość i szansa dla rolników i konsumentów.

W szkoleniu wzięli udział przedstawiciele Sekcji Higieny Żywności i Żywienia PPIS    w Pleszewie. Zaprezentowano zagadnienie dotyczące: Formy prowadzenia produkcji i sprzedaży żywności pochodzenia roślinnego przez rolników            a nadzór sanitarny. Omówiono aspekt prawny i wymagania sanitarne obowiązujące przy produkcji pierwotnej, dostawach bezpośrednich i RHD żywności pochodzenia roślinnego.

Prezentacja – pobierz

123

Mapa strony

Mapa zagrożeń